Now Reading
Eurovisionul incepe si pentru romani: Cezar intra astazi in concurs pe scena de la Malmo

Eurovisionul incepe si pentru romani: Cezar intra astazi in concurs pe scena de la Malmo

Joi, 16 mai. Ziua semifinalei Eurovision la care participa Romania a sosit. Repetitii, concentrare, determinare – toate isi au finalitatea in cele trei minute in care Cezar se va afla pe scena de la Malmö Arena, in fata celor peste 10.000 de spectatori, dar si a celor peste 100.000.000 de telespectatori din 44 de tari, care vor urmari live evenimentul. In 15 mai, Cezar a avut doua repetitii cu costume, cea de-a doua fiind luata in considerare pentru votul juriului international de specialitate.

Romanii sunt invitati, la ora 21.40, sa deschida televizoarele pe TVR 1, TVR HD, TVR International sau sa tasteze www.tvrplus.ro, pentru a vedea, intr-o editie speciala Drumul spre Malmö, moderata de Liana Stanciu, ultimele pregatiri ale lui Cezar inainte de a intra in scena, care sunt gandurile lui inaintea semifinalei din 16 mai, dar si ale Alexandrei Toma (backing vocal), cum isi fac incalzirea cei patru dansatori – Simona, Sandra, Silviu si Florin – si ce reactii starneste machiajul lor printre persoanele din culise.

De la ora 22.00, telespectatorii TVR ii vor putea urmari pe artistii din Letonia, Azerbaidjan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda, Bulgaria, Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elvetia, Georgia, Grecia, Armenia si Romania disputandu-si cele zece locuri in finala, alocate acestei a doua parti a competitiei.

See Also

Ambele repetitii cu costume, desfasurate miercuri, au fost apreciate de cei care le-au urmarit, iar Cezar este increzator si nerabdator sa cante si pentru telespectatori. Vocea deosebita a artistului nostru, show-ul puternic al Romaniei, precum si piesa “It’s My Life” au facut ca, la finalul repetitiei tarii noastre, jurnalistii aflati in centrul de presa sa aplaude prestatia Romaniei. Noutatea pentru cei care au vazut repetitia din 15 mai a fost aparitia celor patru dansatori, pictati complet cu rosu sau auriu.

Romanii din tara nu vor putea sa ofere puncte reprezentantului nostru, astfel ca romanii din diaspora, precum si strainii pe care Cezar i-a cucerit cu vocea sa sunt cei care vor avea posibilitatea sa ne voteze.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top