Now Reading
Videoclip: Proconsul & El Proyecto – “No matter what”

Videoclip: Proconsul & El Proyecto – “No matter what”

Regizat de catre Bogdan Albu, alaturi de echipa Silverbullet – Viorel Sergovici, Lulu deHillerin, videoclipul “No Matter What”, lansat de trupa Proconsul, a fost filmat in centrul vechi al Bucurestiului si surprinde reactiile trecatorilor la un concert inopinat marca Proconsul.

La filmarea videoclipului au participat, alaturi de trupele Proconsul si El Proyecto, nume sonore ale scenei romanesti – Paula Seling, Mandinga, Cristina Rus, Alex Cery, Lora, Gurita (Krypton), Florin Ristei, Dana Nalbaru, Dragos Bucur.

Recent, trupa Proconsul, a lansat alaturi de lantul de magazine Lidl, albumul “No Matter What”, un material ce contine 11 track-uri printre care hitul care da numele albumului, alaturi de piese interpretate în featuring cu Dana Nalbaru, Anda Adam, Lumini?a Ciuciumis, Carmen Dinca sau Nick Decean.

See Also

Videoclipul pe care tocmai il lansam este unul special pentru noi. Am vrut sa surprindem pe viu reactiile oamenilor la un concert neprogramat al trupei. A fost o experienta fantastica; reactiile oamenilor pot fi absolut extraordinare si tocmai asta am vrut sa surprindem in clip. Multumim tuturor colegilor si prietenilor nostri care au raspuns invitatiei de a participa la filmarile No Matter What”, spune Bodo, de la Proconsul.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top