Now Reading
Cezar canta astazi in finala Eurovision 2013

Cezar canta astazi in finala Eurovision 2013

Dupa ce a cantat impecabil vineri seara la repetitia cu costume, care a fost notata de juriul international de specialitate, Cezar va canta, astazi, pentru publicul de la Malmö Arena, precum si pentru cei care vor urmari finala Eurovision Song Contest 2013 din fata micilor ecrane sau online. In Romania, evenimentul va fi transmis in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro.

Este momentul pe care, practic, l-am dorit si l-am asteptat de cand am pus piciorul in Suedia. Dupa cele doua repetitii de ieri, am definitivat toate detaliile show-ului. Ma simt bine, sunt increzator in vocea mea, in piesa pe care o interpretez si in show-ul pe care noi, romanii, il aducem pe scena de la Malmö. Imi doresc ca in aceasta seara sa ii fac mandri si fericiti pe toti romanii si pe toti cei care ma apreciaza“, a declarat Cezar inainte de finala Eurovision.

Dan Manoliu, in calitate de regizor al show-ului nostru si de sef al delegatiei Romaniei, este de parere ca repetitia din seara de vineri a avut un mare potential de a-i aduce voturi artistului nostru, fiind, in opinia sa, „cea mai buna repetitie de pana acum”. Aceasta a fost si parerea compozitorului Cristian Faur, care a confirmat ca It’s My Life “s-a auzit impecabil aseara”.

In timpul petrecut in culise, Cezar si-a f?cut prieteni printre contracandidati, unul dintre ei fiind simpaticul italian Marco Mengoni. Cezar s-a oferit sa joace rolul de translator in interviul pe care echipa TVR i l-a luat lui Marco. Pana la urma, insa, cei doi artisti au “uitat” de interviu, stand de vorba ca intre prieteni… De altfel, echipa TVR a luat interviuri mai multor participanti la concurs, care si-au impartasit gandurile cu care pornesc spre finala.

See Also

Astazi, de la ora 21.00, telespectatorii TVR au ocazia sa urmareasca o editie speciala Drumul spre Malmö, moderata de Liana Stanciu, care va intra in legatura directa cu Malmö Arena. Atmosfera din culisele Eurovision si tensiunea de dinaintea concursului vor fi simtite si in casele romanilor, iar Zoli de la Sistem, David Bryan, Gabriel Baruta si Vlad Mirita, invitati in studioul TVR, isi reamintesc cum au trait finala acestei competitii in anii trecuti. Emisiunea poate fi urmarita la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro, fiind urmata, de la ora 22.00, de Finala Eurovision 2013, in direct de la Malmö Arena. Comentariul va fi asigurat de Liana Stanciu, iar notele acordate de romani vor fi anuntate de Sonia Argint Ionescu. Romania este cea de-a 11-a tar? care va anunta punctajul, dupa incheierea votarii.

Cezar va fi cel de-al 14-lea concurent in finala, conform anuntului facut vineri de organizatori. Ordinea completa a intrarii in concurs a celor 26 de tari participante in finala Eurovision 2013 este urmatoarea: Franta, Lituania, Moldova, Finlanda, Spania, Belgia, Estonia, Belarus, Malta, Rusia, Germania, Armenia, Olanda, Romania, Marea Britanie, Suedia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Azerbaidjan, Grecia, Ucraina, Italia, Norvegia, Georgia si Irlanda. Romanii nu-l vor putea vota pe Cezar nici in finala, insa reprezentantul nostru va putea primi puncte de la toate cele 39 de tari care au fost in concurs, chiar daca nu s-au calificat in aceasta etapa. Doritorii pot vota si prin instalarea pe dispozitivele mobile a aplicatiei “Eurovision Song Contest”, realizata special pentru acest concurs de organizatori.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top