Now Reading
Daniel Creed si Mishi lanseaza “We are”

Daniel Creed si Mishi lanseaza “We are”

Daniel Creed si Mishi, doi veterani in muzica electronica din Romania, lanseaza single-ul “We are”. Cei doi s-au cunoscut in 2012, printr-un prieten comun, iar conexiunea muzicala s-a produs la nici o saptamana, cand piesa de debut lua nastere. “We are” s-a auzit, pentru prima oara, in cadrul evenimentului de lansare a conceptului “Royal Dot”, de pe 21 decembrie 2012. Cei prezenti la fata locului au cantat alaturi de ei, inca de la prima auditie, fapt pentru care, inca de atunci, melodia se anunta a fi o reusita..
„We are”, este primul single lansat în formula Daniel Creed feat. Mishi, o piesa cu un sound aparte pentru scena EDM din Romania, un exemplu de productie care se aliniaza standardelor internationale de muzica electronica.
La inceputul lunii mai, Daniel Creed si Mishi au sustinut un alt show, marca Royal Dot, unde au testat noile productii “I’m alive” si “Hey you”. Acesta din urma, conform spuselor lui Daniel, va fi primul extras pe single al lui Mishi. Cei doi promit ca vor lansa si alte piese in lunile urmatoare, urmate si de o serie de remixuri, in stilul caracteristic.

Daniel Creed este un tanar producator, cu o bogata experienta muzicala in Romania. El a participat la compozitia si productia a numeroase piese ce au devenit hit-uri, precum DJ Project- Hotel, Giulia- Vorbe Goale, Ryan&Radu- Rush Love. Mishi, vocalista duo-ului, este un artist fresh, cu o interpretare si un timbru deosebite, o noutate pentru peisajul muzical autohton. Cei doi lucreaza impreuna de mai bine de un an, compunand si producand atat piese proprii, cat si piese pentru artisti din afara granitelor Romaniei.

WE ARE este un imn al tinerilor, al verii, al distractiei. Stay positive… ‘cause WE ARE young, baby, WE ARE alive baby…

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top