Now Reading
A aparut LaLa Band Magazine, revista unei generatii + detalii concert Lala Love Tour Braila

A aparut LaLa Band Magazine, revista unei generatii + detalii concert Lala Love Tour Braila

Pe 15 iunie, de ziua Tineretului brailean, cea mai iubita trupa de adolescenti din Romania, Lala Band, va sustine un super concert la Casa Tineretului din Braila. Evenimentul este inclus in turneul national Lala Love Tour, in care trupa voastra preferata canta majoritar piese originale, incluse pe noul lor album, cu acelasi nume. Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural “Arta contra drog – 2013”, initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” in parteneriat cu CIADO Romania (Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului).

Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodata de preferatii lor, prin achizitionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet in cea mai buna zona a salii de spectacol, un obiect inscriptionat LaLa Band, un poster cu autografele artistilor si oportunitatea extraordinara de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va incepe la ora 17.00. Atentie, numarul biletelor VIP este limitat!

Biletele sunt disponibile la doua categorii de preturi: categoria VIP – 150 de lei si categoria de 80 de lei. Biletele se gasesc la casa de bilete a Casei Tineretului, la casa de bilete a Teatrului “Maria Filotti” si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro si myticket.ro.

Va asteptam pe toti sambata, 15 iunie, cu incepere de la orele 19.00, la Casa Tineretului din Braila pentru un spectacol memorabil! Biletele se pot procura in avans daca sunati la numarul de telefon 0744905878!

See Also

De astazi, 23 mai, fanii trupei LaLa Band si ai serialului Pariu cu viata, difuzat pe PRO TV, au un motiv in plus de bucurie: numarul 1 LaLa Band Magazine se va gasi la toate chioscurile de presa din tara si la BookStop-urile Litera! LaLa Band Magazine este revista dedicata trupei-fenomen LaLa Band. In cele 40 de pagini, contine noutati, o trecere in revista a principalelelor momente din istoria trupei, interviuri cu membrii LaLa Band, fotografii si detalii din viata personala si de scena a celebrilor tineri care au revolutionat si improspatat felul in care este perceputa in Romania viata de adolescent.

Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de Beauty, in care LaLa Girls dezvaluie secrete din ritualul lor de frumusete, dar nici paginile de timp liber din care puteti afla preferintele fiecarui membru al trupei in materie de carti, filme, muzica, vacante, sport sau shopping. Rubrica COOL Fashion, realizata de unul dintre cei mai cunoscuti si creativi designeri romani, Dana Budeanu, completeaza fericit structura revistei LaLa Band Magazine, care ne dorim sa devina si in materie vestimentara un reper al bunului gust pentru adolescenti. Exista si o generoasa rubrica dedicata fanilor, cateva rubrici care dezvaluie secvente din ultimele episoade ale serialului Pariu cu viata si multe alte surprize pe care va invitam sa le descoperiti.

LaLa Band Magazine este realizata de Editura Litera, in colaborare cu MediaPro Pictures. Revista se adreseaza tinerilor intre 13 si 18 ani si se vrea un punct de informare si de intalnire pentru toti fanii LaLa Band, dar si pentru cei care nu vor intarzia sa devina. Lansarea oficiala LaLa Band Magazine va avea loc joi, 30 mai, de la ora 12.00, in standul Editurii Litera de la Targul de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, pavilion C2).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top