Acum citește
Concurs atipic cu Robin & the Backstabbers

Concurs atipic cu Robin & the Backstabbers

Robin and the Backstabbers pun in libertate 2 dischete cu informatii pretioase. Cei care ajung in posesia lor au posibilitatea de a descrifa codul secret si de a intra in posesia unor pass-uri speciale ce le ofera accesul in backstage la Marele Zgomot – evenimentul din Teatrul de Vara, Herastrau de pe 30 mai – si sansa de a petrece cu trupa intr-un loc top secret.
Cele 2 dischete au fost trimise la Fonogram Studios (strada Putul lui Zamfir, nr. 36, Bucuresti) si la Baraka (Herastrau, Bucuresti).

Robin and the Backstabbers este o formatie de pop melodramatic din Bucuresti, infiintata in 2010. Componenta actuala îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitar?), Florentin Vasile (chitara), Vlad Fene?an (chitara bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe electronice) si Andrei Fantana (saxofon, acordeon, chitara). Trupa a lansat un singur album de studio, in noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol.1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmeaza a cuprinde Arhanghel’sk si Vladivostok. In luna aprilie a acestui an, in cadrul premiilor ONAIR Music Awards, Robin and the Backstabbers au castigat doua premii importante: BEST ALTERNATIVE ROCK si ARTISTUL ANULUI 2012.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus