Now Reading
Mister Z lanseaza primul single solo – “Enamorada” feat Andreias

Mister Z lanseaza primul single solo – “Enamorada” feat Andreias

Mister Z – unul dintre cei mai tari producatori si DJ de pe scena muzicii din Romania, revine cu primul sau single solo – “Enamorada”, un featuring de senzatie cu un nou artist fresh, Andreias.

Artistul, alaturi de proiectul Lucky Man Project, a cucerit topurile internationale din Israel pana in America de Sud cu piese ca “Pumpin” sau”Party Starter”. Zecile de milioane de vizualizari pe Youtube si concertele in toata lumea au fost doar un preambul pentru ceea ce urmeaza.

E cea mai mare nebunie pe care am facut-o pana acum, am incercat sa combin comercialul cu underground… a fost o sclipire de moment! Eram in studio cu Andreias un artist foarte talentat de care inca nu pot sa iti zic mai mult, si ne-a venit ideea pe moment. Speram sa prinda si sa va placa!“, ne-a declarat Mister Z.

Piesa “Enamorada” a fost produsa de Mister Z in studiourile The Lions Beat, si face parte de pe albumul de debut al artistului ce urmeaza sa fie lansat pana la sfarsitul anului.

See Also

Beat-urile de club, versurile senzuale si vibe-ul modern, toate impreuna aduc un hit care va lua cu asalt topurile nationale dar si internationale!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top