Now Reading
Single: I-Kon & Super Chill – “The boy who likes to party”

Single: I-Kon & Super Chill – “The boy who likes to party”

A sosit momentul mult asteptat! Dupa o perioada scurta de teasing, cel mai nou proiect muzical romanesc lansat de casa de productie Drum Box Production isi prezinta single-ul de debut, ”The Boy Who Likes To…”, melodie compusa si produsa de Octav Paul.
Piesa vine insotita de un videoclip de promovare foarte interesant, realizat in stilul programelor de editat fotografii Instagram ?i Pixlr, programe cu care majoritatea celor care au smartphone-uri isi modifica pozele pe care le posteaza pe site-urile de socializare unde au cont.

Asadar, descoperim astfel ca in spatele numelui I-KON se afla Robert Diaconeasa, cunoscut publicului ca jurnalist, om de televiziune sau model. Robert scrie de 9 ani la revista BRAVO (acum are 25), la 18 ani a inceput sa cocheteze si cu televiziunea, fiind reporter sau prezentator al unor proiecte de succes din cadrul televiziunilor Kanal D, UTV, Kiss TV, Prima TV si totodat? a cochetat cu modelingul, aparand in mai multe reclame foto sau video pentru branduri nationale si internationale. Acum e vremea pentru o alt? etapa:

Nu am vrut sa am parte de o lansare simpla, clasica. Nu mi se parea nimic interesant la faptul ca imi postam piesa pe YouTube insotita de o fotografie si atat. Am vrut ca materialul audio sa fie insotit si de unul video, dar nu este cel oficial, in care sa le arat oamenilor cine sunt si in ce directie ma indrept ca proiect. I-KON inseamna veselie, dans, naturalete si dezinvoltura. O sa vedeti ca e un clip foarte amuzant, care transmite niste stari ce ma reprezinta in totalitate. Spunem o poveste in pasi de dans si totodata mimica tradeaza sentimentele reale din sufletul personajelor principale! Mai multe va las pe voi sa descoperiti si sper din suflet sa va placa ce a iesit, pentru ca noi suntem foarte mandri de rezultat! :)”

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top