Acum citește
Ruby lanseaza single-ul „Doua Suflete”

Ruby lanseaza single-ul „Doua Suflete”

Dupa succesul inregistrat cu „Stinge Lumina”, Ruby lanseaza un nou single: „Doua Suflete”. Ca si randul trecut, noua piesa s-a lucrat tot in studiourile Hahaha Production, iar Alex Velea impreuna cu Smiley si Serban Cazan au fost conducatori de proiect.

De cand am ascultat prima varianta de piesa pentru – si ma refer aici la un stadiu incipent (un beat si un synth produs de colegul meu, Boier Bibescu) – mi-am dat seama ca e super potrivita pentru mine si ca o sa iasa extraordinar de bine. Culmea e ca spre deosebire de unde am lucrat cateva luni, am reusit sa o finalizam cap coada intr-o singura zi. Sunt foarte mandra si multumita de rezultat, si speram cu totii ca va avea un impact cel putin la fel de puternic ca si „, a declarat Ruby.

Era momentul ca Ruby sa lanseze un nou single. Am intarziat un pic cu aparitia, pentru ca initial lucrasem la cu totul alta piesa. Dar alegerea ulterioara pe care am facut-o cu este mai mult decat potrivita. Pentru mine personal, succesul pe care il are Ruby in acest moment nu este o surpriza, este un lucru absolut normal si o consecinta a muncii, calitatilor si implicarea activa in tot ceea ce tine de proiectul ei. va fi cu siguranta una dintre piesele de top ale acestei veri!„, a declarat Alex Velea.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus