Now Reading
Dependenta jocului „Candy Crush” face ravagii in lumea muzicala

Dependenta jocului „Candy Crush” face ravagii in lumea muzicala

Jucatorii de „Candy Crush” primesc cadou de ziua internationala a copiilor, o melodie compusa special pentru ei de catre echipa That’s Right Music Production in parteneriat cu MyKaraoke Music Production Management si interpretata de GORE, fost concurent X-Factor si unul din castigatorii Cupei Bucurestiului la Karaoke 2012.

Prima veste buna este data de aparitia piesei oficiale a jucatorilor de „Candy Crush”, joc care la nivel international a depasit 30.000.000 utilizatori si care se bucura de o crestere foarte mare inclusiv in Romania. Piesa, lansata de ziua internationala a copiilor, 1 Iunie 2013, pe pagina oficiala de facebook a interpretului va putea fi ascultata si LiVE la petrecerea „CANDY CRUSH PARTY” by MC NiNO & DJ GORE din CLUB 24 Regie, unde sunt invitati toti jucatorii de „Candy Crush” care vor avea parte de multe surprize placute in functie de nivelul la care au ajuns. Detalii despre eveniment aici.

Cum s-a nascut piesa „Candy Crush”? Undeva pe la jumatatea lunii mai, echipa That’s Right Music Production impreuna cu Mc NiNO si GORE lucrau la o piesa, la care aveau deja o parte din linia melodica si inregistrase versurile dar au mai ramas de tras niste voci si a doua zi cand sa se intalneasca cu totii la studioul That’s Right Music Production, toti jucau „Candy Crush” si atunci a aparut intrebarea…de ce sa nu facem o piesa pentru cei care joaca „Candy Crush”? In minutele urmatoare au lasat deoparte jocurile si au inceput sa conceapa noile versuri, dupa care s-au inregistrat vocile si a inceput munca de studio pentru „Candy Crush” (bineinteles cu pauze pentru joc) si dupa aproximativ 2 saptamani a fost finalizata aceasta piesa al carui teaser il puteti asculta in continuare:

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top