Now Reading
Taboo – Black Eyed Peas @ Heaven Studio Outdoor Timisoara ( Poze + Recenzie )

Taboo – Black Eyed Peas @ Heaven Studio Outdoor Timisoara ( Poze + Recenzie )

Iata ca mult asteptatul eveniment al acestui sezon din Timisoara a avut loc aseara incepand cu ora 2:00 cand Heaven Studio Outdoor din Timisoara a fost plin de oameni “nebuni dar buni”. Nebuni deoarece au stat cu Taboo, invitatul special al serii, pana dimineata cand membrul celebrei trupe Black Eyed Peas a trebuit sa plece la aeroport.

Cum a decurs seara? Excelent. Oameni s-au distrat foarte bine, au dansat pe live mix-ul lui Taboo mai bine de 4 ore si bineinteles, bauturile au fost si ele bine primite. Un eveniment la care a meritat sa merg si cred ca si pentru cei care au fost prezenti este valabil.

Taboo este un hip hop artist din America, membru al trupei The Black Eyed Peas, cantaret, rapper, dansator, actor, DJ, autor, designer, un sot devotat si binenteles tata a 3 fii minunati. Cum reuseste sa le faca pe toate? Iata ce ne-a declarat:

Ieri seara am avut un eveniment la Bucuresti foarte reusit, insa publicul din Timisoara a reusit sa ma tina la platane mai bine de 5 ore! Romania este o tara frumoasa, Timisoara si Bucuresti sunt, dupa aceasta calatorie, doua dintre noile mele orase favorite si m-as intoarce cu drag la Timisoara  pentru publicul si atmosfera pe care o creaza; au creat-o in aceasta seara in Heaven Studio! Multumesc ca ati venit si ca ati creat o seara minunata. Sper sa ma intorc curand in Romania pentru ca publicul stie cum sa se distreze, iar mie asta imi place, imi place sa fiu un entertainer bun, cel mai bun daca se poate! – Taboo of The Black Eyed Peas.

See Also

In continuare cateva poze de aseara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top