Acum citește
Incepe cea de-a VIII-a editie a concursului “Karaoke Star – Vedeta pentru o zi”

Incepe cea de-a VIII-a editie a concursului “Karaoke Star – Vedeta pentru o zi”

In aceasta saptamana, in organizarea Consiliului Judetean Braila si Primariei Municipiului Braila are loc cea de-a opta editia Concursului de Interpretare Muzicala „Karaoke Star- Vedeta pentru o zi”. Evenimentul se desfasoara timp de doua zile, pe 6 si 7 iunie (joi si vineri), de la ora 18.00 pana la 21.30, la Casa Tineretului. Vineri, 7 iunie,CRBL va sustine un super concert pe scena de la Casa Tineretului, in incheierea acestui eveniment.

Concursul de tip Karaoke se desfasoara pe doua sectiuni, muzica populara si muzica usoara, varsta de participare fiind de minim 16 ani. Inscrierile au loc la Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu”, str. Marasesti nr.1, pana pe data de 05 iunie 2013, ora 14.00. Nu conteaza localitatea de domiciliu a concurentilor, acest concurs avand scopul de a descoperi talente din municipiul si judetul Braila, dar si din alte localitati din tara. Concurentii vor interpreta piesele in acompaniamentul Formatiei „Orfeu”. Prima strofa va fi interpretata de formatie, iar cea de-a doua strofa de catre concurent, in acompaniamentul formatiei.

Organizatorii au pregatit premii atractive atat pentru concurenti, cat si pentru spectatori. Se vor castiga laptop-uri, LCD-uri, televizoare, camere foto, DVD-uri. In ultima seara de concurs, fiecare spectator va primi un talon care trebuie completat si introdus intr-o urna. Vor fi premiati 11 spectatori. Pe parcursul celor doua zile de concurs telespectatorii pot suna la un numar de telefon inscris pe ecran. Acestia isi dau toate datele de contact (nume, prenume, serie si numar act de identitate, numar de telefon), primind astfel un numar de talon. Un numar de 12 telespectatori vor fi premiati, prin tragere la sorti, in ultima seara de concurs.

Castigatorii editiilor anterioare, insemnand Marele Premiu si locul I de la ambele sectiuni nu se mai pot inscrie la concurs. Acestia vor fi invitati sa sustina cate un recital in una din cele doua seri de concurs.
Juriul concursului este format din primarul Brailei, Aurel Simionescu – presedinte; si membrii Nicu Filote- secretar CJ, Ionel Filip – director adjunct al Liceului „Hariclea Darclee”, Petrea Gogu – comandantul muzicii militare Garnizoana Braila si Adriana Toma – profesoara a Liceului de Arta „Hariclea Darclee”.

Vezi și

Concursul „Karaoke Star – Vedeta pentru o zi” este organizat de Consiliul Judetean, Primaria Braila, Scoala „Vespasian Lungu”, Casa de Cultura a Municipiului Braila, Centrul de Creatie si Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”.

STAR GOSSIP MAGAZINE este partener media al acestui eveniment!

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus