Now Reading
Sonny Flame a lansat videoclipul oficial pentru hitul verii 2013 – “Vin”!

Sonny Flame a lansat videoclipul oficial pentru hitul verii 2013 – “Vin”!

La dorinta fanilor sai, unul dintre cei mai HOT artisti autohtoni, Sonny Flame, lanseaza astazi videoclipul hitului verii 2013 – “Vin”, extras de pe albumul “Way of life” Pentru un clip cat mai reusit, artistul a mers pana in Republica Dominicana. Filmat in regia lui Florin Botea, clipul il prezinta pe Sonny Flame in cautarea iubitei prin cele mai frumoase locuri din insorita insula.

Videoclipul este filmat in mare parte in Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, unde am dorit sa surprindem exact atmosfera latino-urbana de acolo. A iesit exact ceea ce imi doream, un clip calduros, care face trimitere la mesajul ce se regaseste in piesa.”, a declarat Sonny Flame.

Filmarile avand loc intr-o tara straina, nu au fost lipsite de peripetii. “Am mers pentru prima data in viata pe motocicleta, am invatat chiar acolo in plina strada, a fost foarte distractiv, dar pe langa asta, am fost la un pas sa ma accidentez destul de grav. Motocicleta respectiva nu prea avea frane si in timp ce coboram o panta era cat pe ce sa intru intr-o masina din fata mea, am incercat sa nu intru in panica si desi aveam ceva viteza, am luat decizia sa trec printr-un spatiu de nici macar un metru, dintre masina din fata mea si cea din dreapta acesteia. Totul a fost la mustata si s-a petrecut intr-o fractiune de secunda… echipa a rasuflat usurata pentru ca se asteptau sa o comit, dar iata ca Dumnezeu a fost acolo, din nou.
Ideea este ca m-am indragostit de mersul pe motor, chiar si dupa aceasta experienta un pic periculoasa, si intentionez sa-mi cumpar unul. Evident ca il voi lua pe acela cu cele mai bune frane.

Au mai fost si altele, dar va las sa le descoperiti urmarind clipul! BigUp!”, a spus Sonny, care in curand se pregateste pentru noul show tv estival de la Antena 1 – Splash.

See Also

In cateva saptamani, Sonny Flame pregateste si o noua surpriza muzicala. Urmariti pagina lui de Facebook, pentru a afla despre ce este vorba.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top