Now Reading
HOT! Junior High – BUCHAREST GIRLS

HOT! Junior High – BUCHAREST GIRLS

Junior High este cel mai fresh artist produs de Narcotic Creation. Un tip relaxat, sau poate prea relaxat, cum spun prietenii, care ar scrie versuri pe trecerea de pietoni, chiar si pe rosu, daca se simte inspirat. El zice ca relaxarea vine de la mare si de la soare pentru ca este din Constanta. La 17 ani a descoperit ca ii este mult mai usor sa cucereasca fetele daca le vorbeste in rime si de atunci nu s-a mai oprit din scris versuri. Se pare ca reteta lui nu a dat gres!

In urma cu doi ani, a venit in gasca Narcotic Creation si a intrat pentru prima oara intr-un studio profesional de inregistrari! Din acel moment s-a apucat serios de muzica. Anul acesta scoate primul sau single, Bucharest Girls si este o colaborare intre Narcotic Creation Studio si Marius Moga, iar videoclipul este semnat de Iulian Moga.

Este deja de mare notorietate faptul ca romancele sunt frumoase, insa Junior High ne demonstreza ca ele sunt si cel mai puternic, incitant si hot „party starter” oriunde in intreaga lume. O astfel de performanta nu poate fi atinsa decat printr-un antrenament indelungat, iar Bucurestiul este terenul perfect pentru acest lucru. Capitala noastra a devenit deja celebra pentru viata de noapte, cluburile si petrecerile super variate, chic, extravagante sau high class.

Este oficial! Bucharest Girls invadeaza cluburile si isi pune semnatura pe cele mai tari party-uri!

See Also

Pe Junior High l-ati mai auzit pe piesa Mamasitei, „Zbor”, in proiectul Durty Knob, pe „Koo Koo Bow” sau pe cel mai recent single Narcotic Sound and Christian D., „Tara Song”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top