Now Reading
Lavinia lanseaza “Queen of Ice” in colaborare cu Gloria Glow.

Lavinia lanseaza “Queen of Ice” in colaborare cu Gloria Glow.

Lavinia lanseaza single-ul “Queen of Ice” si prefateaza stilul pop ce se va gasi pe primul ei album international care va fi lansat anul acesta.

Colaborarea cu Gloria Glow vine dupa ce Lavinia a cerut producatorilor ca partea de rap sa fie neaparat inregistrata de catre Gloria Glow. Lavinia spune despre Gloria Glow: “ Este una din cele mai talentate artiste in aria pop-hip hop din industria noastra muzicala, iar aceasta colaborare ii va deschide drumul catre succes. Gloria Glow cred ca va fi revelatia acestui an cel putin in industria muzicala autohtona.

Piesa a fost produsa de Mym Constantin si Mario Blue care declara: “Am stat cu Lavinia zile in sir si am muncit. Am reusit sa-i dam o identitate clara dupa multe ore de munca in studio. Albumul pe care l-am pregatit va demonstra acest lucru.
Lavinia este o artista care ne-a aratat ca atunci cand faci muzica cu seriozitate si pasiune totul devine usor si frumos. Suntem foarte multumiti de ce a iesit, iar primul single “Queen of Ice” reda sound-ul fresh de care are nevoie Romania acum pe plan international”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top