Now Reading
Dj Sava aduce in Romania “Carnaval de Tenerife”!

Dj Sava aduce in Romania “Carnaval de Tenerife”!

Dj Sava lanseaza special pentru show-urile pe care le va sustine vara aceasta pe litoral si in tara conceptul de party “Carnaval de Tenerife”. Producatorul muzical va aduce atmosfera plina de voie buna, culoare, zambete si distractie la fiecare concert al sau.

Ne-am bucurat mult sa vedem ca piesa “Tenerife” a acaparat intr-un timp atat de scurt piata muzicala din Romania. Asa ca, ne-am gandit sa le facem o mica surpriza celor care ne asculta si ne indragesc . Vom aduce putin din extravagantul Carnaval din Tenerife in show-ul nostru. Carnavalul din Spania este al doilea ca marime dupa cel din Rio de Janeiro si au foarte multe elemente comune: costumele impresionante, distractia, muzica. Astfel ca, cele doua dansatoare care ne insotesc la toate concertele vor purta costume speciale de carnaval, extrem de colorate si sexy, iar coregrafiile lor vor fi cu totul speciale. Si Misha va purta un costum inedit, eu voi incerca sa fiu in tandem cu fetele”, a m?rturisit Dj Sava.

Melodia ‘Tenerife’ transmite o stare foarte pozitiva, te duce cu gandul la soare, plaja, dans, fete frumoase. Noi am incercat sa redam toate aceste lucruri in sedinta foto, dar mai ales in show-ul nostru. Vrem ca toata lumea sa danseze cu noi pe ‘Tenerife’ ca si cum ar fi in ‘Tenerife”, a declarat Misha, vocea feminina a proiectului Dj Sava.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top