Now Reading
De ziua ei, Alexandra Stan face un super cadou fanilor!

De ziua ei, Alexandra Stan face un super cadou fanilor!

Alexandra Stan a implinit ieri 24 de ani, ocazie cu care a organizat o mega petrecere, cu toti prietenii si colegii de la studio. Mai mult decat atat, Alexandra le-a pregatit o mare surpriza fanilor sai: cel mai talentat dintre ei va primi un cadou personalizat chiar de artista.

Indragita cantareata a lansat de ziua ei un concurs pe pagina sa de Facebook, unde fanii trebuie sa se filmeze dansand pe noul sau single, “All my people”, iar cel mai apreciat dans va castiga un casetofon boombox personalizat chiar de Alexandra, cu vopsea acrilica! Castigatorul va fi stabilit pe 1 iulie, la ora 18:00.

Am vrut sa le multumesc fanilor mei pentru sustinerea extraordinara de care au dat dovada de-a lungul timpului. In plus, nu am vrut sa le ofer un cadou banal, cumparat din magazin, ci ceva unic, un casetofon pe care l-am personalizat chiar eu si care sa le aminteasca mereu de mine”, a spus Alexandra.

See Also

Desi acum este in vacanta, de saptamana viitoare Alexandra isi reia activitatea: va incepe un nou turneu de promovare, in cadrul caruia va sustine showuri incendiare in tarile mediteraneene.

Piesa “All my people” a fost lansata in urma cu aproape trei saptamani si realizata in colaborare cu Manilla Maniacs, un nou proiect marca MAAN Studio.
Single-ul are si un videoclip incendiar, filmat in Bulgaria, in regia lui Ilarionov Borisov, un artist foarte popular, fost dansator profesionist.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top