Now Reading
O premiera de exceptie la Teatrul “Maria Filotti” Braila – “10 nopti de singuratate”

O premiera de exceptie la Teatrul “Maria Filotti” Braila – “10 nopti de singuratate”

Teatrul Maria Filotti Braila prezinta la acest sfarsit de saptamana, in premiera, spectacolul “10 nopti de singuratate”, adaptare dupa piesa The Blue Room de David Hare, traducerea Iulia Lumanare. Regia este semnata de M.Chris Nedeea (Cristian Nedea), scenografia de Irina Moscu, coregrafia apartine Andreei Gavriliu si lighting desingn – Lucian Moga.
Distributia dupa ordinea intrarii in scena a actorilor: Narcisa Novac, Valentin Terente, Ramona Ganga, Adrian Stefan, Elena Andron, Alin Florea, Corina Bors, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Emilian Oprea.
“10 nopti de singuratate” este un spectacol despre dragoste si tradare, o poveste care te invita sa meditezi la diferentele dintre barbati si femei, clase sociale si nu numai. Camera albastra proiecteaza tradarea si dorinta freudiana intr-un peisaj dulce-amarui. Zece cupluri isi cauta implinirea si incearca sa depaseasca prapastia dintre ceea ce ne imaginam, ne amintim si traim de fapt…
Regizorul M.Chris Nedeea este cunoscut si apreciat de publicul brailean. A mai montat la Teatrul Maria Filotti “Cum am invatat sa conduc” de Paula Vogel, un spectacol care se bucura de prezenta publicului, de la premiera, din anul 2009.
Spectacolul va fi prezentat sambata, 15 iunie si duminica, 16 iunie 2013, de la orele 18.00 in Sala Mare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top