Now Reading
Tribute Fest Day ’01 – Festivalul verii la Otopeni!

Tribute Fest Day ’01 – Festivalul verii la Otopeni!

Pe 28 iunie orasul Otopeni va gazdui unul din cele mai inedite evenimente din ultimii ani in tara noastra. Un concept extrem de apreciat si intens mediatizat in intreaga lume ajunge in sfarsit si in Romania!

Tribute Fest Day este un eveniment dedicat in primul rând fanilor muzicii de calitate. Ideea a plecat in urma cu cativa ani de la un grup de oameni pasionati, muzicieni de exceptie ce si-au dorit sa ofere un tribut “greilor” industriei muzicale internationale si sa aduca muzica lor mai aproape de toti fanii ce si-ar dori sa le asculte live piesele si sa traiasca sentimentul unui concert live de mare amploare.

De aici si numele de “tribute bands”. Iar de atunci, acest concept s-a transformat intr-o adevarata miscare muzicala, in Europa si Australia existand anual festivaluri si concursuri cu aceasta tema. Vestea bun? este ca a venit in sfarsit si randul tarii noastre! Initiativa apartine orasului Otopeni, care va gazdui anul acesta 3 din cele mai bune formatii tribut ale lumii. Iar aici ne referim inclusiv la trupele pe care le reprezinta.

See Also

Muse by “Muse Italian Connection”, Coldplay by “Daylight” si U2 by “Zen Garden” vor urca succesiv pe scena amplasata in Piata Primariei din orasul Otopeni. Trei trupe de renume vor recrea concertele ce le-au adus celebritatea celor de la Muse, Coldplay sau U2. Pe 28 iunie, in Piata Primariei din Otopeni, incepand cu ora 19:00. Accesul este liber.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top