Acum citește
EXCLUSIV! Lala Band in concert la Casa Tineretului din Braila| Recenzie + Poze

EXCLUSIV! Lala Band in concert la Casa Tineretului din Braila| Recenzie + Poze

Ziua de sambata, 15 iunie, orasul Braila a gazduit cea mai iubita trupa de adolescenti din Romania, Lala Band. Pe o vreme torida, Alina, Dorian, Criss, Vlad, Rapha, Liviu, Dima, Alexia si Bubu au incins sala Casei Tineretului cu un concert memorabil. Concertul a facut parte din cadrul turneului Lala Love Tour, in care Lala Band si-a lansat noul album, ce include doar piese originale.
Inainte de inceperea spectacolului, fanii braileni ce au cumparat bilete VIP au avut ocazia sa faca poze, sa primeasca autografe si sa-si cunoasca mai bine preferatii serialului de succes ce tocmai s-a incheiat, „Pariu cu viata”.
Protagonistii serii au facut un periplu prin coveruri internationale de succes precum „Grenade”, „Whenever I say your name”, „Kiss me” sau „Englishman in New York” si piese originale ca „Dance, dance”, „One wish” sau „One more clap”. Criss si Vlad, aka noua trupa One au interpretat si ei piesele „Ploaia” si „Un nou inceput”. Fiecare piesa a reusit sa starneasca ropote de aplauze din partea celor mici si celor mai mari dintre spectatorii prezenti la Casa Tineretului.

Concluzia: Lala Band este, cu adevarat, o trupa fenomen ce reuseste sa „cotropeasca” si sa cucereasca cu talentul si energia debordanta a membrilor trupei fiecare oras unde concerteaza si fiecare spectator intalnit.

Vezi și

Va lasam cu o galerie de poze de la concertul sustinut de Lala Band la Braila. Pozele au fost realizate de catre fotograful Star Gossip Magazine, Catalin Bucur.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus