Acum citește
HOT! Mellina revine cu un nou single fresh – „SuReina”

HOT! Mellina revine cu un nou single fresh – „SuReina”

Mellina, interpreta hit-ului „Indragostit”, revine in peisajul muzical cu un nou single fresh, „SuReina”, o piesa compusa in totalitate de frumoasa artista!

Titlul „SuReina” inseamna „Regina Lui” iar piesa vorbeste despre dragostea puternica si devotamentul dintre doi oameni indragostiti. Astfel, personajul feminin din poveste devine „regina lui”.

Am incercat sa fac o piesa pozitiva de dragoste, am inceput piesa in Romania si am finalizat-o in Cipru. Am mare incredere in aceasta piesa, si sper sa va placa. Curand voi lansa si un clip pentru acest single„, spune Mellina.

Daca vara si-a facut simtita prezenta inseamna ca si piesele de vara trebuie sa ne inunde cel putin urechile. „SuReina” este cel mai fresh single Mellina, e o piesa vesela de vara, cu versuri senzuale in spaniola, cu un sound fresh si cu siguranta il vom auzii prin masini, radiouri sau pe litoral.

Vezi și

Piesa „SuReina” va beneficia in scurt timp si de un super-videoclip. Filmarile au avut loc in Cipru pe plajele Gonlden Beach si in Kyrenia Castel. Personajul masculin este un avocat puternic din Cipru.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus