Now Reading
Proiect nou! Georgia Rose, tanara din Targu Jiu aflata in cautarea succesului muzical

Proiect nou! Georgia Rose, tanara din Targu Jiu aflata in cautarea succesului muzical

Pentru ca Star Gossip Magazine este dedicata si artistilor noi, aflati la inceput de drum, dar care au mari sanse la o cariera promitatoare in industria muzicala romaneasca, astazi v-o prezentam pe tanara originara din Targu Jiu, Georgia Rose.

Georgia Rose, pe numele ei real Raluca-Georgiana Paicu, s-a nascut in anul 1990, in aceeasi zi cu Mihai Eminescu, in orasul Targu-Jiu , orasul lui Constantin Brancusi.
“Inca de cand eram copil cantam in joaca si ceream cadouri parintilor mei doar microfoane insa la varsta de 15 ani am luat contact serios cu muzica cand un profesor de muzica mi-a spus ca am talent si m-a indrumat sa urmez cursuri de canto in cadrul Scolii Populare de Arta Targu-Jiu, sectia canto-muzica usoara, timp de 3 ani, timp in care am participat la spectacole organizate de aceasta scoala si la alte evenimente.
In Bucuresti am urmat alte cursuri de canto pentru a-mi dezvolta tehnica vocala si dupa am participat la spectacolele organizate de Asociatia Faborisa.
Despre mine pot sa zic ca sunt o persoana vesela, plina de viata, optimista si cu zambetul pe buze indiferent de situatie. Muzica este visul meu la care nu o sa renunt niciodata pentru ca este ceea ce imi place cel mai mult sa fac. Sper ca publicul sa se regaseasca in piesele si in muzica noastra.
In ianuarie 2013, printr-o intamplare fericita, am inceput colaborarea cu Aurel Corlaciu si Catalin Barbulescu care impartaseau aceeasi pasiune pentru muzica si astfel, pe 20 mai 2013, a fost lansata prima noastra piesa “Da si Nu”, care este, de fapt, povestea unuia dintre noi.”, declara tanara artista.
De muzica s-a ocupat Aurel Corlaciu, iar de text Catalin Barbulescu impreuna cu Georgia Rose.

See Also

La scurt timp dupa piesa „Da si Nu”, Georgia Rose impreuna cu Aurel si Catalin s-au decis sa mai pregateasca o piesa in ton cu vara si astfel a aparut piesa „Simt ca traiesc”. Piesa este un featuring cu Greu & Madalina, a fost lansata pe 10 iunie, si este o piesa optimista, ce merge ascultata la maxim in masina atunci cand esti pe autostrada in drum spre mare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top