Now Reading
Videoclip: Mark – “Orasul de pe Bega”

Videoclip: Mark – “Orasul de pe Bega”

Hip- Hop de Timisoara este seria lansata in anul 2006 sub productia lui George Hora la Studio 66. Proiectul revine in atentia publicului cu o noua piesa, al saselea material, “Orasul de pe Bega”. Versurile si interpretarea sunt semnate Mark, membru al familiei Studio 66, inca de la inceputul proiectului.

George Hora a urmarit tot procesul creativ, de la inregistrare, mix, master, productie si editare video. Videoclipul este filmat bineinteles la Timisoara, iar pentru negativ s-a ales remixul DJ Slink pentru piesa Sail a trupei indie rock Awolnation. Asadar ascultam un single plin de potential, in care versurile inteligente, punch line-urile si elementele electronice se completeaza reciproc.

Colaborarea si totodat? prietenia lui Mark cu George Hora a dat viata multor piese bune, single-uri precum “O viata” sau “Alba ca zapada”, dar si unor numeroase colaborari.

See Also

Mark este alaturi de George Hora si in noul single Eu Pot ce urmeaza sa fie lansat in scurt timp. Pana acum teaser-ul a starnit valuri de curiozitate. Nu ramane decat sa dati un play, un like si un share daca va place Orasul de pe Bega!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top