Now Reading
Ruslana si-a lansat mass show-ul in Europa

Ruslana si-a lansat mass show-ul in Europa

Este o interpretare moderna a traditilor slave. Ruslana glumeste si ne atentioneaza ca ideea a fost deja patentata ca sa nu fie furata.
Ruslana, laureata concursului Eurovision 2004, si-a propus sa cucereasca Europa cu noul sau mass-show ce consta in implicarea publicului in coregrafii speciale pe durata unor concerte iesite din comun in care artista joaca si rolul unei animatoare.
OGO Show este noul concept de mass-show lansat de Ruslana care include melodii din repretoriul artistei de pe albumele “Wild Dances” (2004) si “My Boo! (Together” (2013).

Ruslana: “Energia este incredibila. Nu poate fi repetata pentru ca nu este obtinuta in mod artificial. Cu turneul meu, am dorit sa aud, sa vad si sa simt energia maselor si am reusit! Le multumesc tuturor celor care au inteles ideea mea si au sprijinit-o!”
Anul trecut, Ruslana si-a prezentat noul album si turneul OGO SHOW publicului din Ucraina. Producatorii showului sunt Ruslana si sotul ei, producatorul Oleksandr Ksenofontov.

In primavara anului 2012, turneul dedicat competitiei sportive EURO 2012 a inclus 11 dintre cele mai mari orase din Ucraina si s-a bucurat de un mare succes. Al doilea val de concerte OGO SHOW s-a desfasurat in toamna anului trecut si a inclus 13 orase din vestul tarii.
Turneul OGO SHOW a ajuns si peste ocean, partea internationala incluzand orasele New York si Philadelphia din Statele Unite, Ankara (Turcia) si Moscow (Rusia). Urmatoarul concert va avea loc pe 11 august la Anvers (Belgia).
Recordul de zgomot al proiectului a fost atins la Kiev (119 dB), ceea ce inseamna mai zgomotos decat un avio, zece motociclete sau ragetul leilor. Aproximativ 130 000 de oameni si 12 000 de voluntari au participat pana acum la OGO SHOW.

See Also

Ruslana isi va lansa noul album international cu titlul “My Boo! (Together!)” anul acesta si Romania se afla pe lista tarilor in care va fi lansat.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top