Now Reading
Trupa Hi-Q revine toata vara la TV!

Trupa Hi-Q revine toata vara la TV!

O surpriza de mult asteptata de romani este pregatita de TVR si de indragitii membri ai trupei Hi-Q, Dana, Mihai si Florin, pentru aceasta vara. Un nou concept de emisiune de divertisment va lua cu asalt publicul din Romania, dandu-i ocazia sa participe in mod interactiv, in fiecare dimineata de la 09.00 la 10.00, alaturi de vedetele preferate, la start-ul fiecarei zile de vacanta.

Astfel, Dana, Mihai si Florin vor fi prezentatorii emisiunii “Vara pe Val”, care va fi difuzata in direct la TVR 1, incepand cu data de 7 iulie, pana pe data de 19 august, de pe plaja TanTan din Mamaia, in fiecare zi. Intr-un cadru estival, plin de surprize si ocazii pentru telespecatori, cei de la Hi-Q va vor antrena sa va incepeti ziua cu zambetul pe buze si va vor oferi ocazia sa castigati nenumarate premii, garantat. Mai mult decat atat, pe langa cele trei gazde energice ce va vor antrena sa va dati seama ca alaturi de ei “Totul va fi bine”, va vor trezi simturile nimeni altii decat Nuami Dinescu, pe care o indragiti de pe vremea cand o interpreta pe “Tanta” in emisiunea lui Teo Trandafir si actrita Raluca Guslicov.

See Also

A?a ca, daca doriti sa incepeti si sa terminati fiecare zi cu voie buna, de pe 7 iulie, in fiecare zi, intre 9 si 10 dimineata pe TVR 1 si seara pe TVR 2, fiti alaturi de trupa Hi-Q si invitatii lor la cea mai tare emisiune de divertisment, plina de concursuri pentru voi, “Vara pe Val”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top