Now Reading
De ce eleganta?

De ce eleganta?

De ce nu? La fel ca in cazul modei , al frumusetii sau al altui aspect care tine de estetica, scopul elegantei nu este acela de a salva lumea. Dar viata e prea scurta pentru a nu-i acorda atentie, pentru a nu te trezi cu o ora mai devreme si pentru a sta cu o ora mai mult noaptea, sau chiar pentru a fi deschis catre toate posibilitatiile uimitoare pe care ti le ofera. Viata e prea scurta pentru a nu-ti asuma riscuri! Gandeste-te!

O viata de eleganta si stil face ca totul sa fie mult mai entuziastic, mai interesant. Gandeste-te la cat de mult ne plac figurile cele mai stralucitoare de la Hollywood, trecute sau prezente. Sau povestile si instataneele figurilor carismatice, care traiesc pe picior mare, din revistele de moda sau din biografiile publicate candva. Sau cat de mult o iubeam, copii fiind, pe micuta doamna din vecini, care parea mai batrana decat viata insasi, un fel de Diana Vreeland, imbracata in caftane incredibile si cu rasul acela placut.

Eleganta poate lua forma a ceva aparent neinsemnat, a unui indiciu – o pereche de ochelari de soare exagerat de mari, de exemplu – sau poate sa apara in toata splendoarea ei si sa eclipseze totul in jur, cand iti faci aparitia la o cina neprotocolara cu prietenii, la restaurantul preferat, si porti o gramada de bratari din aur pe o incheietura bronzata. Nu e vorba despre moda. E vorba despre stil. Pentru mine, eleganta e un stil de viata.

Genul meu de eleganta combina lejeritatea Californiei cu luxul din New York. Prefer modernul, chiar daca e vintage. E colorat de la bronzul dat de baile de soare si se asorteaza mai bine cu un pahar de sampanie rece. Cere un pic de je ne sais quoi.

See Also

Totusi, stilul nu necesita cine stie ce resurse, financiare sau de alt fel. Un stilist care le imbraca pe unele dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood, colaboreaza cu designeri de moda pentru aparitiile lor pe podium si pentru campaniile publicitare si lucreaza cu fotografi renumiti, pentru editoriale din reviste, e treaba lui sa stie asta.

Cinci lucruri esentiale pentru eleganta, care costa sub cincizeci de dolari: ruj rosu, tus negru ( plus rimel, intotdeauna ), tocuri inalte – cu cat mai inalte, cu atat mai bine, etola – chiar si second hand, geanta de seara intr-o culoare metalica.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • Du me5ste f6ppna upp ett konditori, eller ja vad som helst. Me5ste kunna fe5 hdlnaa ifre5n dig (bor i d6rebro) skulle e5ka in till Sthlm se5 ofta som mf6jligt och sitta vid skyltff6nstret och dregla sf6nder mig f6ver alla dina bakverk. Oh jag gf6r det redan nu, de e4r helt fantastiska. Men om du gf6r det se till att det ligger ne5nstans som e4r le4tt att hitta. Det e4r se5 sve5rt att hitta i Sthlm ne4mligen. Och din butik vill man absolut inte missa ne4r man ve4l e4r de4r.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top