Now Reading
Ovidiu Anton se intoarce la prima lui iubire

Ovidiu Anton se intoarce la prima lui iubire

Dupa o perioada in care a lucrat intensiv in studio, Ovidiu Anton revine in atentia publicului cu un proiect nou numit Clar De Luna. Primul single al trupei Clar De Luna, „1000”, este o piesa compusa de Ovidiu alaturi de Gabriel Maga (Vunk), care a dat sound-ul final al piesei.

Este minunat cum muzica ne ofera posibilitatea sa ne reinventam, sa imbratisam si sa traim fiecare clipa. Alaturi de Calin Grigoriu, Liviu Sorescu si Stef Buta am infiintat trupa Clar De Luna iar primul single, ales pentru a face cunostinta cu publicul, se numeste “1000”. Este o melodie in stilul cu care v-am obisnuit, un pop-rock fredonabil si plin de emotie, care exprima bucuria de a iubideclara Ovidiu.

Trupa Clar De Luna si-a ales ca stil rock-ul clasic, prima iubire „muzicala” a lui Ovidiu si cea care il carcterizeaza cel mai bine. Ovidiu a ales sa cante alaturi de oameni care au facut multi ani de muzica si care simt rock-ul asa cum il simte el. Impreuna au pregatit un show complet, pe care il vor prezenta in curand pe scenele din Romania si nu numai.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top