Now Reading
Mandinga inspira olandezii sa ajunga in topuri

Mandinga inspira olandezii sa ajunga in topuri

Trupa Mandinga este pe val. In timp ce videoclipul “Bling” aduna sute de mii de vizualizari pe YouTube, artistii straini gasesc inspiratie in hiturile recente ale formatiei.

Olandezul Wesley Klein a lansat piesa “Samen Dansen (Everyday, Everybody)”, un cover dupa “Zaleilah”, hitul cu care Mandinga a reprezentat România la Eurovision in 2012. Piesa lui Wesley Klein beneficiaza si de un videoclip, care a primit multe reactii pozitive si este deja in heavy rotation la posturile specializate din Tarile de Jos.

See Also

“Zaleilah” a fost declarat hitul Eurovision 2012, de catre fanii competitiei, si a atras pentru Mandinga un val de sustinatori din toate colturile lumii. La scurt timp dupa lansare, piesa a primit Discul de Aur pentru descarcarile digitale. Si azi, superhitul mai rasuna la posturile de radio din intreaga lume si isi pastreaza un loc in topurile de specialitate. Pe YouTube, videoclipul totalizeaza cateva milioane de vizualizari. “Zaleilah” se regaseste pe cel mai recent album al trupei, “Club de Mandinga”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top