Now Reading
Mandinga canta pe aceeasi scena cu Prince, Sting si Leonard Cohen

Mandinga canta pe aceeasi scena cu Prince, Sting si Leonard Cohen

In luna iulie Mandinga le-a pregatit o mega surpriza fanilor sai : este prima trupa romaneasca invitata sa concerteze la Montreux Jazz Festival, cel mai mare festival de jazz din Europa. Trupa va sustine doua recitaluri in cadrul festivalului, in data de 14 si 15 iulie 2013.

Printre artistii care si-au confirmat prezenta anul acesta se numara nume cu greutate ale scenei internationale, printre care Leonard Cohen , Wyclef Jean & Refugee Camp ,Prince, Sting, Diana Krall sau Joe Cocker.
“Prezenta la Montreux Jazz Festival este un pas foarte important pentru noi si suntem onorati sa cantam pe aceeasi scena cu niste legende ale muzicii internationale asa cum sunt Prince, Sting sau Leonard Cohen.Mandinga reuseste sa demonstreze ca este o trupa versatila, o trupa care iubeste sa faca muzica buna si sa fie mereu alaturi de fani“, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

See Also

Prin proiectul « Mandinga Latin Jazz » trupa este implicata în organizarea mai multor evenimente de jazz si in Romania, în sus?inerea tinerilor arti?ti prin propria platforma muzicala “JAZZ!avem”. Mandinga a mai cantat alaturi de mari trupe, precum Buena Vista Social Club, Bamboleo, Arturo Sandoval, Manolito Simone, Mercado Negro, unii dintre cei mai cunoscuti artisti latin jazz si salsa din lume.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top