Now Reading
Smiley se inarmeaza cu un nou videoclip… CRIMINAL

Smiley se inarmeaza cu un nou videoclip… CRIMINAL

Pentru ca ii place sa se reinventeze in permanenta, Smiley ne lasa iarasi fara cuvinte cu noul sau videoclip… CRIMINAL.
<> e mai mult decat un clip, e un film de scurt metraj: o poveste de dragoste cu multe rasturnari de situatie, care te tine cu respiratia taiata in fata ecranului asteptand sa vezi ce se va intampla pana la urma. Sunt convins ca o sa va placa, declara Smiley.

Produs de catre Cat Music alaturi de echipa HaHaHa Video Production in colaborare cu Iulian Moga, videoclipul ne face martorii unei povesti de dragoste imprevizibile, punandu-ne pe jar si lasandu-ne in acelasi timp fara cuvinte, ba chiar reusind pe alocuri sa ne si amuze. Filmarile au durat mai bine de doua zile si s-au desfasurat atat in Bucuresti cat si in Dobrogea, locatii care au fost surprinse intr-o lumina cu totul noua, ducandu-ne cu gandul la un blockbuster Hollywoodian.

Produsa in studiourile HaHaHa Production, Criminal este o colaborare cu unul dintre cei mai talentati rapperi turci – Kaan – si vine cu o abordare fresh in materie de sound, continuand directia inceputa odata cu Dead man walking, single ce a fost licentiat in tari ca – Germania, Rusia, Turcia, Grecia, Cipru sau Ucraina.
Piesa Criminal urmeaza sa fie inclusa pe noul album la care Smiley lucreaza in prezent si care va fi lansat in toamna acestui an.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top