Now Reading
Marius Moga isi ia vara in cap la Tabara de muzica

Marius Moga isi ia vara in cap la Tabara de muzica

Proaspat intors din LA, unde a fost o mare parte din timp in ultimii 2 ani, Marius Moga s-a hotarat sa stranga la un loc resursele creative de la noi si sa-i invite pe cei mai buni producatori si compozitori din Romania, la Paltinis, in perioada 7-14 iunie. Scopul este ca toti cei 70 de participanti sa lucreze impreuna, timp de o saptamana, la viitoarele hituri de radio.

Si-au mai luat vara in cap si au decis ca le place ideea de workshop in tabara: Play&Win, Deepside Deejays, Laurentiu Duta, Raku, Shift, George Hora, Deepcentral, Andra, What’s UP, CRBL, Kamelia, Cornel (Vunk), Florin (Hi-Q), Randi, Narcotic Sound etc. impartasesc experienta si “know how-ul” lor cu peste 30 de tineri talentati (compozitori si producatori cu potential de a forma un nou val in industria muzicala). Alesi in urma unui casting organizat de DeMoga Music in luna martie, participantii la tabara fac sesiuni de creatie, alaturi de alti colegi de breasla deja afirmati, dar aflati si ei la inceput de drum, precum Sorana Pacurar, Vizi Imre, Liviu Teodorescu, Fely Donose (Vocea Romaniei), Ciprenko, Ionut Vasilache, Romeo Bejan etc.

In cele 5 studiouri instalate la Aducco Hohe Rinne de la Paltinis se va compune muzica difuzabila la radio, cu atat mai mult cu cat profesionisti in domeniu vin sa dea sfaturi despre formula unei piese care are sanse sa intre in playlist-urile statiilor comerciale.

See Also

Tabara de muzica de la Paltinis nu e doar un pretext de entertainment, ci si un workshop eficient, atat pentru tinerii cu potential care au sansa sa invete de la cei care au cunoscut deja succesul, dar si pentru producatorii consacrati, care au oportunitatea de a-si alege noi oameni creativi in echipa.

Marius Moga: “M-am bucurat foarte tare cand am vazut ca tuturor celor pe care i-am sunat le-a placut ideea. E clar ca vom face si editia a doua, a treia, a noua:). Majoritatea mi-au confirmat pe loc. Chiar si sponsorii s-au miscat repede si au fost deschisi din prima – si nu i-am ales intamplator: Aqua Carpatica, Pepsi, DJ Superstore, Noumax si, bineinteles, Aducco Hohe Rinne Paltinis, gazda noastra. O sa fim online de cateva ori pe zi si o sa share-uim cu voi ce am mai compus, mai ales pe “Tabara de muzica” de pe Fb, Twitter, Soundcloud etc.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top