Now Reading
Anca Neacsu lanseaza un nou single -“Taste”

Anca Neacsu lanseaza un nou single -“Taste”

AnK Neacsu revine in forta, lansand un nou single, “Taste”, alaturi de casa de discuri Voices Media, in colaborare cu Dj Magnum si Dj Lion. Piesa este compusa de Dj Magnum, Dj Lion si Catalin Dascalu, inregistrata la Voices Studio, mixata si masterizata la Super Sound Studio de Costin Milon si o are ca solista pe AnK Neacsu, fosta componenta a trupei Asia. Artwork-ul melodiei a fost realizat de lugojeanul Catalin Cristea.

Taste” e genul de piesa dinamica ce te ridica in picioare si te face sa dansezi fara sa vrei. Impreuna cu Ank am adoptat un stil comercial, un stil care sa placa publicului si care, totodata, sa nu plictiseasca ascultatorii. Daca e bine ce a iesit, numai publicul decide, noi speram sa va placa“, au declarat Dj Lion & Dj Magnum.

Desi cei doi DJ originari din Iasi sunt cunoscuti mai mult de catre publicul din afara tarii, ei spera ca piesa sa aibe un impact pozitiv si in Romania si sa fie ascultata si difuzata si aici.

See Also

Este binevenita aceasta colaborare cu Magnum si Lion, ei fiind niste dj-i si produceri talentati si cu experienta. Noi ne cunostem de cativa ani, avem chiar si cativa prieteni comuni cu care eu am colaborat in trecut si astfel am hotarat sa scoatem acest single impreuna. Sper ca piesa sa prinda si in Romania pentru ca baietii sunt foarte bine promovati in afara. Nu ma pot pronunta daca piesa va putea deveni un hit sau nu, fiindca asta depinde in mare parte de public, nu de noi. Urmeaza un turneu de promovare cu baietii in Turcia, Albania, acolo unde ei sunt promovati si ascultati, si nu numai”, sustine cantareata.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top