Now Reading
Mike lanseaza un nou single, “Want you”

Mike lanseaza un nou single, “Want you”

Dupa o pauza un pic mai lunga, Mike revine in atentia publicului cu un nou single intitulat “Want you”. De la primele acorduri ale melodiei ne putem da seama ca asteptarea a meritat, “Want you” anuntandu-se a fi unul din hiturile acestei veri, o piesa dinamica, potrivita pentru petrecerile pe plaja ce se lungesc pana tarziu in noapte.
Noul single este produs de NMC & AG, echipa alaturi de care Mike a mai colaborat si pentru alte piese, inclusive pentru “Unfair”, single foarte apreciat de public.

Melodia este perfecta pentru vara! Dispune de un ritm alert si versuri vesele, rezultatul fiind exact cel pe care mi-l doream. Vreau ca oamenii sa se regaseasca in piesa si sa danseze toata vara pe ea si sa se simta bine atunci cand o aud, mai ales ca odata cu acest single abordez un stil nou, total diferit de ce am lansat pana acum”, a declarat Mike.

De asemenea, artistul pregateste mai multe concerte si aparitii TV pentru aceasta vara, dar si un concert caritabil, ce va avea loc pe 18 iulie si unde va canta alaturi de mai multe nume mari ale muzicii romanesti.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top