Now Reading
Dan Balan le-a pregatit o vara incendiara fanilor sai!

Dan Balan le-a pregatit o vara incendiara fanilor sai!

Dan Balan continua sa isi bucure fanii cu noi hituri! Unul dintre cei mai solicitati interpreti ai momentului, nominalizat si la premiile Grammy, Dan a lansat la sfarsitul lunii mai o noua piesa incendiara, „Lendo Calendo”, cantata impreuna cu talentata interpreta Tany Vander si rapperul american Brasco!
Inca din primele zile de la lansare, piesa a urcat in fruntea clasamentelor muzicale, motiv pentru care Dan Balan a filmat un clip de exceptie pentru acest nou single. Filmarile au avut loc pe 29 mai si 7 iunie in Kiev, in regia lui Alan Badoev.
Videoclipul, o idee a lui Dan Balan, este plin de pasiune si energie si ii prezinta pe Dan ?i Tany, care merg intr-o masina decapotabila printr-un desert fierbinte. Chinuit de soarele dogoritor si de sete, Dan incepe sa vada fantasme ale unor fete atragatoare.
Asa cum si-a obisnuit fanii, Dan Balan a ales ca in acest nou clip incendiar sa joace alaturi de fete foarte frumoase, alese din peste 300 de modele si dansatoare.

Am lucrat foarte bine cu echipa de productie si cu fetele alese in urma castingului. Sper ca fanilor mei din toata lumea sa le placa noul meu videoclip. Cat despre fanii romani, vreau sa le transmit ca ne vom reintalni foarte curand”, a spus Dan Balan.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top