Now Reading
Cuantune lanseaza “Dreamer“, melodia care marcheaza inceputurile trupei

Cuantune lanseaza “Dreamer“, melodia care marcheaza inceputurile trupei

Primavara aceasta, trupa Cuantune a lansat albumul de debut. Piesele ce apar pe acesta sunt ca o insiruire de povesti ce descriu, in etape, viata unui cuplu de tineri indragostiti. Acum a sosit momentul sa aflam care a fost de fapt scanteia de la care a pornit totul. O piesa cantata pe un pian dezacordat la o petrecere cu multi ani in urma…

Compusa de Elizabeth inca din copilaria acesteia, “Dreamer” este prima piesa pe care i-a cantat-o lui Mario in ziua in care s-au cunoscut. Iar acum, in lumina albumului “I Jazz Wanna Be With You”, va prezentam primele linii ale unui portativ schitat inainte ca primul beat sa fie invartit pe vinil. O piesa compusa cu certitudinea ca cele mai puternice sentimente sunt de fapt si cele mai simple.

Primul album semnat Cuantune a fost lansat in luna mai exclusiv pe internet, putand fi achizitionat de pe iTunes Apple Store. Pe album, apar ca invitati artisti din Romania si nu numai, precum AG Weinberger (chitara), Jon Oskar Stenmark (trompeta – Suedia), Liviu Negru (chitara), Harvis Cuni Padron (trompeta – Cuba), Louis Palomino (Safoxon – Cuba), Cvartet Capriccio, Alex Jaxx (Saxofon), si Frakadadisk.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top