Now Reading
“Good Times” alaturi de Heaven in cel mai nou videoclip

“Good Times” alaturi de Heaven in cel mai nou videoclip

Este vara, soare, vacanta asa ca Heaven da startul celei mai tari petreceri al carei invitat special este Glance, si lanseaza videoclipul “Good Times.
Adina, Roxana si Aliana renunta la haine si incep distractia. Si pentru ca sunt alarmant de sexy, patru garzi de corp stau in permanenta cu ochii pe ele. Cu toate acestea, un tanar frumusel si indraznet, atras de senzualitatea Adinei, reuseste sa se apropie de gazdele petrecerii. Este vorba despre Glance, artistul cu care trupa se afla la a doua colaborare.
Filmarile videoclipului regizat de catre Florin Botea au durat mai bine de 20 de ore si au avut loc intr-un complex exclusivist de lux, de langa Bucuresti – Royal Horse.
Cu o schimbare de imagine radicala, fetele de la Heaven devin trei dive pin-up puse pe distractie, care ne arata ce inseamna sa ne simtim cu adevarat bine, intr-o zi torida de vara.

Good Times” este o piesa cu energie pozitiva si cu un mesaj ce iti ajunge direct la inima. Cel mai mult imi place faptul ca aceasta piesa te face sa dansezi si iti trezeste pofta de vacanta!a declarat Adina de la Heaven.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top