Now Reading
EXCLUSIV! Interviu Nicole Cherry – “Fac ceea ce imi place si ce mi-am dorit dintotdeauna”

EXCLUSIV! Interviu Nicole Cherry – “Fac ceea ce imi place si ce mi-am dorit dintotdeauna”

La doar 14 ani, Nicoleta Ghinea, aka Nicole Cherry poate fi considerata una din vocile noi si bune ale Romaniei. Cu hitul “Memories”, pustoaica talentata a reusit sa cucereasca mii de fani, iar ceea ce isi doreste cel mai mult este sa devina un artist din ce in ce mai bun.
Este cunoscut faptul ca Romania dispune de multi copii talentati care de la varste fragede pasesc cu dreptul in lumea muzicala, insa Nicole Cherry este unica – prin stil, atitudine si, mai ales, voce.
Despre copilarie, succes, talent si planuri de viitor, puteti citi din toate despre Nicole, intr-un nou interviu in exclusivitate marca Star Gossip Magazine!

Salut, Nicole Cherry!! Cat de multa responsabilitate aduce in lumea copilariei tale succesul muzical din prezent? Mai e loc de jocurile specifice varstei tale?

Intr-adevar, nu prea mai am timp liber, pentru ca stilul meu de viata s-a schimbat foarte mult si nu mai pot face tot ceea ce faceam inainte. Nu ma plang, insa, pentru ca fac ceea ce imi place si ce mi-am dorit dintotdeauna.

O data cu “Memories” ai reusit sa cuceresti o intreaga Romanie. Te-ai asteptat la un asemenea succes? Care sunt obiectivele tale de viitor pentru cariera muzicala?

Speram ca la un moment sa am parte de succes, insa nu credeam ca se va intampla asa de repede, am fost putin luata prin surprindere. Pe viitor, voi incerca sa fac piese cel putin la fel de bune ca “Memories” si sa devin un artist cat mai bun.

Cat de mult s-a schimbat viata ta de copil de cand ai cunoscut succesul? Cum arata o zi normala din viata ta? Cum te privesc acum colegii tai de scoala?

Nu mai am atat de mult timp liber ca inainte. Unei zi normale din viata i s-au mai adaugat evenimente, munca din studio si filmarile, dar in rest este la fel ca si pana acum. Colegii ma privesc la fel pentru ca nu m-am schimbat, sunt aceeasi Nicole.

Esti una dintre cele mai bune noi voci din Romania. Spune-ne ce te-a convins sa alegi muzica, care a fost prima ta exprienta scenica si cat de mult lucrezi vocal pe zi?

Nu pot spune ca m-a convins ceva anume, pur si simplu am vrut sa fac asta pentru ca imi place. Prima mea aparitie scenica a fost la un festival de muzica pentru tinere talente, “Ghiocelul de argint”. Lucrez in jur de sase ore pe saptamana, mi-ar fi placut sa pot lucra mai mult, dar nu mai am timp.

Vazuta din afara, viata ta pare o poveste de succes. Care sunt cele mai mari sacrificii pe care le-ai facut pentru a ajunge artista din prezent?

Inca nu am facut sacrificii, insa poate pe viitor voi fi nevoita sa fac, pentru a ajunge acolo unde imi doresc.

Din punct de vedere fashion, ce stil de imbracaminte iti place sa adopti?

Nu am un anumit stil. Port ce imi place si mi se potriveste.

Care sunt artistii care te inspira si de la care consideri ca poti “fura” meserie, atat din Romania cat si din afara?

Jessie J, Beyonce sau Alicia Keys sunt adevarate dive, de la care am invatat foarte mult .

Ce urmeaza din punct de vedere muzical pentru Nicole Cherry?

See Also

Multe piese noi.

Cum arata concertele tale? Ai deja fani?

Inca nu am avut concerte, insa pe facebook sunt foarte multe mesaje de la persoanele care ma apreciaza. Le multumesc foarte mult!

Ce parere ai despre modul in care presa din Romania trateaza artistii?

Sincer, nu prea sunt la curent cu ce se scrie in presa 🙂

Ce mesaj doresti sa adresezi fanilor tai si cititorilor Star Gossip Magazine?

Sa citeasca in continuare Star Gossip Magazine si sa imi asculte piesele! Va pup si va multumesc!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top