Now Reading
ROMANIAN TOP HITS Music Awards 2013, evenimentul muzical numarul 1 in Romania

ROMANIAN TOP HITS Music Awards 2013, evenimentul muzical numarul 1 in Romania

afis ROMANIAN TOP HITS Music Awards 2013

Vineri si sambata (2 – 3 August), de la 19.30 are loc cea de-a saptea editie a evenimentului muzical numarul 1 din Romania, ROMANIAN TOP HITS Music Awards. Poti urmari artistii preferati LIVE pe TV H, pe www.TV-H.ro, www.facebook.com/RomanianTopHits, www.TopHit.ro sau www.MusicAwardsTV.ro de la Gala premiilor muzicale ROMANIAN TOP HITS Music Awards 2013! Cele mai bune nume din industria muzicala romaneasca – Loredana, Marcel Pavel, Elena Gheorghe, Connect-r, Alessia, Morandi, Mike Angelo, Shaka Muv, Uddi, BUG Mafia, Ellie White, Pepe, DJ Sava, Arando, Marquez, Nicole Cherry, Glance, Puya, Don Baxter, DeepCentral, Red Blonde, Xonia, Glorya, Amna, Directia 5, Andrei Leonte, Gore, Mellina, That’s Right, Sunrise Inc, LeeYa, Roxana Neme?, Lara Moco, JO (Ioana Anu?a) & JUJU, DJ Sava & Misha, Naguale, Saya, Kaira, Eyla, Miss Mary, Voltaj, IAN (Italia), precum si din Republica Moldova – Carla’s Dreams, Ionel Istrati & Sunstroke si multi altii si-au confirmat participarea si se pregatesc pentru un show incendiar in cadrul evenimentului anului din Bacau.

Gala ROMANIAN TOP HITS – Music Awards 2013 va fi prezentata de JO (Ioana Anuta), Mc NiNO, Razvan Popescu si Flick de la Radio ZU. Anul acesta, festivalul care premiaza cele mai bune productii muzicale din tara noastra, semnate de cele mai cunoscute vedete ale muzicii pop, rock, hip-hop, dance sau clubbing din Romania, dar si de nume noi, i-a invitat pe fani sa aleaga dintre 70 de nominalizari impartite in 14 categorii. Pariurile pentru marii favoriti se indreapta catre Elena Gheorghe, Connect – R, Inna feat Carla’s Dreams, Loredana, Nicole Cherry, Puya si lista poate continua. Voturile se inchid pe 2 August.

Show-ul va începe vineri, de la ora 19:30, in Piata Tricolorului din Bacau, acolo unde in aceste momente se asambleaza ultimele elemente ale unei scene impresionante si va debuta cu sosirea celor mai mari vedete pe covorul rosu, unde vor fi intampinate de Mc NiNO, care a pregatit multe surprize si va incerca sa afle cat mai multe secrete. Anul trecut distractia a fost la ea acasa, la fel si tinutele provocatoare ale starurilor care au facut furori atat pe covorul rosu, cat si pe scena. Peste 160 000 de spectatori au fost de fata in ambele zile la editia din 2012, iar organizatorii estimeaza o participare mult mai numeroasa in week-end-ul ce urmeaza, inclusiv din strainatate. Accesul publicului este gratuit.

See Also

Eveniment recomandat de RADIO ZU, transmis de TV H & MUSIC AWARDS TV si sustinut de PRIMARIA MUNICIPIULUI BACAU.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top