Now Reading
Katy Perry: Roar (video teaser ) new single

Katy Perry: Roar (video teaser ) new single

katy perry roar

Katy Perry revin in atentia noastra cu un nou single care se numeste Roar iar lansarea oficiala a fost programata pentru data de 12 august. 

Luni seara Katy a postat pe Twitter o poza cu un camion argintiu prin care a anuntat lansarea noului material discografic; mai exact pe data de 22 octombrie 2013. Titlul noului album este Prism. 

La cateva saptamani distanta de lansarea albumului Artpop – Lady Gaga, iata ca vom avea si noul material semnat Perry. Multi se intrebau cand va fi lansat primul single si care ar fi numele acestuia. Cel care a dat primul indiciu a fost Dr Luke care a postat pe twitter: “and the new song starts with “R”…..”

Roar este titlul piesei care ne pregateste pentru o noua era discografica din partea lui Katy Perry. Perioada aleasa pentru lansarea acestui single nu este una chiar foarte…simpla. Daca Applause va fi lansat pe 19 august 2013, o saptamana mai tarziu avem piesa Roar. Sapte zile distanta intre doua piese mult asteptate de foarte multi fani.

Piesa a fost produsa de Bonnie McKee si Max Martin, fedeli membri ai echipei Perry. Tot iei sunt si in spatele pieselor “I Kissed a Girl”, “Hot N Cold”, “California Gurls” si “Teenage Dream”

See Also

Va reusi Roar sa ajunga pe prima pozitie in faimosul top Billboard Hot 100?

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top