Now Reading
Neylini – sedinta foto incendiara pe fostul iaht al lui Nicolae Ceausescu!

Neylini – sedinta foto incendiara pe fostul iaht al lui Nicolae Ceausescu!

Neylini 2 bun

Cantareata Neylini a realizat o sedinta foto inedita, intr-o locatie cu totul speciala: pe iahtul ce i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu.
Neylini se pregateste de lansarea noului ei single, iar pentru a marca acest moment important, artista a ales sa faca o sedinta foto cu totul speciala. A ales sa realizeze fotografiile pe cel mai mare vas care poate naviga pe lacul Snagov, iar acesta este “Leader”, vasul care i-a aparitinut lui Nicolae Ceausescu.
Acelasi vas a fost ales si de Irinel Columbeanu pentru nunta sa cu Monica Gabor.

Neylini 3 bun

Neylini a purtat cateva tinute extrem de provocatoare la sedinta foto ce a durat o zi intreaga, iar fotografiile dezvaluie partea senzuala si feminina a cantaretei. Styling-ul a fost realizat de Ana Novic, de machiaj si coafura s-a ocupat Alex Ifimov, iar pozele au fost facute de Catalin Mihai.

See Also

Neylini 1 bun

Nici nu am simtit cand au trecut cele 12 ore cat a durat sedinta foto. M-am simtit extraordinar de bine si de sexy, iar rezultatul mi se pare wow! Am vrut neaparat sa facem aceasta sedinta foto pe fostul iaht al lui Nicolae Ceasusescu pentru ca stiam ca va iesi ceva frumos si de calitate, iar pentru acest lucru doresc sa le multumesc prietenilor mei de la www.monticello.ro. In aceasta luna voi lansa o piesa noua, iar pozele acestea sunt background-ul perfect pentru ceea ce le voi oferi admiratorilor mei”, a declarat Neylini.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top