Now Reading
Mamaia Music Awards 2013: vineri, 9 august, plaja “CREMA BEACH MAMAIA”

Mamaia Music Awards 2013: vineri, 9 august, plaja “CREMA BEACH MAMAIA”

AFIS MAMAIA MUSIC AWARDS 2013 @ PLAJA CREMA

80 de nominalizari, 46 de artisti nominalizati la cele 16 categorii, un numar record care se apropie de cel al participantilor la marile gale anuale din Europa si America. In prima edi?ie a galei Mamaia Music Awards – Alex Velea, Connect – R, Smiley, Stefan Banica Jr. si Horia Brenciu se bat pentru titlul de ”Best Male”, iar Alexandra Stan, Lora, Andra, Ellie White si Antonia sunt nominalizarile categoriei ”Best Female”.

Pe langa cele doua categorii de mai sus, in cadrul Mamaia Music Awards 2013 vor mai fi premiate: ”Live Band”, ”Best Group”, ”Best DJ”, ”Best Video”, ”Best Song”. O categorie inedita, MAMAIA BEST CLUB, incununeaza cel mai iubit club din cea mai exclusivista statiune de pe litoralul romanesc. Castigatorii vor fi votati de public pana pe 8 August 2013, ora 24:00. Detalii destre procedura de votare afla?i de pe site-ul oficial.

Pe scena de pe plaja Crema Beach Mamaia vor urca: Connect-r, Arando Marquez, Loredana, Alexandra Stan, Voltaj, Andra, DJ SAVA & Misha, Nick Kamarera, Rynno & Sylvia, Nicole Cherry, Raisa, Red Blonde, Directia 5, Carla’s Dreams (rep. Moldova), Morandi, Mike Angelo, Shaka Muv, Uddi, Marcel Pavel, Naguale, Saya, Kaira, Eyla, Amna, Sunrise INC, Pepe, Alessia, Ian (italia), DeepCentral, Ionel Istrati (rep. Moldova), Andrei Leonte, Viorica si Ionita de la Clejani, JO & JUJU, Mihai Traistariu, Glorya, Chris Thrace, Roxana Names, Mellina & That’s Right, Alessa, Gore, Let’s Go Project & Leeya, Spitalul de Urgenta, Jimmi Dub, Morris si lista nu se opreste aici. Evenimentul va fi animat de MC NiNO & DJ GORE alaturi de Arando Marquez.

Revelatia serii promite sa fie micuta Nicole Cherry, care, la numai 14 ani, este una dintre cele mai tinere sperante ale noului val muzical autohton. Alintata deja de presa drept ”Adele de Romania”, ea este nominalizata la categoria „New Artist of the Year”.

Biletele pentru gala sunt in continuare disponibile pe www.mamaiamusicawards.ro, www.eventim.ro si www.mytickets.ro, la preturile de 100 lei (Silver), 200 lei(Gold), 500 lei (VIP) si 1500 lei (SUPERVIP) iar la casa de bilete de pe plaja Crema Beach Mamaia se vor mai pune in vanzare si bilete la o noua categorie la pretul de 50 lei (BRONZE).

See Also

TVH va transmite LIVE de pe covorul rosu incepand cu ora 21:00.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top