Now Reading
Eveniment ca pe Marte cu Avon Space @ Timisoara – live act Antonia

Eveniment ca pe Marte cu Avon Space @ Timisoara – live act Antonia

fHRjqw2lbUaZJb0b9aSi4-qpoZNF4kgkLMiXH9ZS5Yw

Ieri seara echipa Star Gossip Magazine a fost prezenta la un eveniment organizat de Avon Space, in cadrul caruia a cantat Antonia, noua ambasadoare a brandului. Se anunta a fi o seara reusita si plina de surprize frumoase din partea Avon, insa din pacate nu a fost asa.

Pana acum, la toate evenimentele la care echipa a participat,reporterii au fost tratati cu respect, organizatorii fiind constienti de importanta lor la eveniment. Se pare ca echipa cu care Avon a decis sa lucreze este acum una neprofesionista. Iata ce s-a intamplat: cu o saptamana inainte de eveniment, am trimis un e-mail in care am cerut 2 acreditari pentru evenimentul din Timisoara, la care bineinteles nici in ziua de astazi nu am primit raspuns. Cu doua zile inainte de eveniment, am decis ca e cazul sa dau un telefon si asta am facut. Am sunat-o pe domnisoara/doamna Corina Bratu, am spus cine sunt si ce vreau,mai exact 2 acreditari iar dansa a raspuns cu o intrebare putin…ciudata: ce sunt alea acreditari? I-am explicat ce inseamna si cum se folosesc, i-am spus in ce consta faptul de a fi acreditati si dansa a spus…ok, veniti cu legitimatiile la scena si se rezolva. In seara evenimentului am ajuns la scena, daca se poate numi scena, (nici macar nu a fost inconjurata de gardul care permite staff-ului libera circulatie in jurul acesteia in timpul concertelor, gardul fiind prezent doar in fata si in spatele scenei). Dupa inceperea concertului Antoniei, organizatorii si-au dat seama de necesitatea reala a gardurilor si in lateralele scenei pentru o buna desfasurare a evenimentului. Ce a socat cel mai tare a fost amplasarea gardurilor. IN TIMPUL concertului, garzile impingand efectiv publicul de langa scena cu gardurile, lovind in demersul amplasarii acestora si cativa copii din public!

Echipele de presa au fost blocate in adevaratul sens al cuvantului in fata scenei, nepermitandu-se accesul acestora in lateral, spatele scenei si accesul la artisti. Si acum sa specificam ce inseama accesul la artisti. Exista o diferenta intre presa acreditata si presa care vine la eveniment si are acces imediat in zona dedicata presei. Cei acreditati sunt acreditati deoarece calitatea materialelor postate nu dauneaza imaginii si strategiei de marketing si de promovare a evenimentului. Accesul la artisti inseamna, poze inainte de a urca pe scena ( backstage ), poze la panou, poze din backstage; toate in functie de cerintele artistului. Amabila doamna, Corina Bratu, coordonatorul Caravana Avon, a avut grija ca reporterii prezenti la eveniment sa se simta ‘’ca acasa’’, neintelegand ca prezenta acestora acolo este in avantajul companiei la care lucreaza. Intelegem ca in functia pe care o exercitati va este necesara o mana de fier, dar pe viitor incercati sa o exercitati cand trebuie si asupra cui trebuie.

See Also

Este de neimaginat pentru noi ca un astfel de eveniment sa iasa prost atunci cand are in spate un asemenea brand si un asemenea ambasador, fiind negativ surprinsi de cele petrecute. Cele spuse mai sus sunt doar cateva din lucrurile care s-au intamplat in cadrul evenimentului.

Lucruri pozitive? Da, exista. Antonia si-a facut treaba exemplar, antrenand un public numeros in timpul show-ului. Artista a coborat de cateva ori in fata scenei cantand, tinandu-se de mana cu fanii si i-a avut ca invitati speciali pe Claudiu de la trupa The Marker la chitara si pe Tom Boxer la clape, ca membri ai band-ului alaturi de care a interpretat varianta instrumentala a piesei Marabou. Per total incadram acest eveniment la rubrica, #hai ca puteam sa facem si altceva mai bun cu seara noastra!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top