Now Reading
Lucia a lansat videoclipul pentru cel mai recent single “Hide”.

Lucia a lansat videoclipul pentru cel mai recent single “Hide”.

Lucia - Hide

“Hide” este diferita ca stil fata de “Silence” si “Me Over You” printr-o abordare mai optimista si o nota mai pozitiva a versurilor si liniei melodice. Videoclipul a fost filmat in luna iunie in Mogosoaia si la Snagov, regizor si DoP fiind Bogdan Daragiu.

Piesa “Hide (Like Stars)” este coloana sonora a verii mele, plina de buna dispozitie, dar si usor melancolica. Este o melodie despre momentele in care simti nevoia sa evadezi si sa iti lasi fricile si gandurile negative in urma. Desi diferita de primele piese, nu este o schimbare de stil, ci este pur si simplu o stare pozitiva, pe care am simtit-o in momentul respectiv, o alta latura a mea. Videoclipul este povestea unui cuplu care se regaseste dupa mult timp, rememorand momentele frumoase din copilarie.”, a spus Lucia.

Piesa a fost compusa de Lucia si de Marius Moise la inceputul acestui an si co-produsa de The Farmers.

In 24 de ore de la lansare, videoclipul a facut peste 10 000 de vizualizari pe YouTube si a fost preluata de bloguri din Romania, Ungaria si China.

In aceasta perioada, Lucia se afla in Los Angeles unde va avea sesiuni cu compozitori si producatori pentru primul sau album.

See Also

Videoclipul piesei “Silence” cu care Lucia a debutat a ajuns la 6 milioane de vizualizari pe YouTube.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top