Now Reading
Prima doamna a Americii, Michelle Obama, se implica in lansarea unui album hip-hop in sprijinul campaniei pentru un mod de viata sanatos

Prima doamna a Americii, Michelle Obama, se implica in lansarea unui album hip-hop in sprijinul campaniei pentru un mod de viata sanatos

images

Michelle Obama intra intr-un parteneriat cu fundatia Partnership for A Healthier America pentru a lansa un album hip-hop care in mod cert va inspira tinerii pentru un mod de viata sanatos.
Intitulat “Songs for a Healthier America””, albumul va include 19 piese, va fi lansat in luna septembrie a acestui an si este parte a campaniei contra obezitatii in randul copiilor pe care prima doamna a Americii o sustine in prezent.
Piesele vor fi featuring-uri cu Jordin Sparks, Ashanti, Run DMC, Ariana Grande si Travis Barker de la Blink 182. Michelle Obama nu va canta insa va avea aparitii in videoclipurile ce vor fi lansate pe aceasta cale.
Albumul va fi distribuit in prima faza scolilor din New York, dupa care in cele mai importante orase din SUA.
Primul track, “Everybody”, featuring Sparks, Doug E. Fresh, Ryan Beatty, Artie Green si Dr. Mehmet Oz a fost lansat deja in luna iunie, a fost oferit spre download gratuit, iar videoclipul il puteti urmari in cele ce urmeaza.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top