Now Reading
Ruslana a cucerit publicul belgian

Ruslana a cucerit publicul belgian

969631_10151849068875996_1288816055_n

Cu un concert de zile mari in Belgia si cu lansarea digitala a noului single “This is Euphoria”, Ruslana, castigatoarea concursului Eurovision 2004 si artist national al Ucrainei, a revenit in atentia Europei de vest. Recitalul sustinut la ceremonia de inchidere a jocurilor sportive WorldOutGames (WOGA) in orasul Anvers, Belgia de duminica, 11 august 2013, a fost foarte bine primit de publicul belgian, de mass media si de fani. In acelasi timp, piesa “This is Euphoria” de pe noul album international “My Boo (Together)” a fost lansata ca single pe iTunes si celelalte platforme digitale muzicale.

La cinci ani dupa ultima aparitie a Ruslanei intr-o tara din vestul Europei, entuziasmul fanilor sai este neschimbat. Fani devotati ai artistei au venit nu numai din din Belgia si Olanda, dar si din sudul Germaniei, Ucraina si chiar din Marea Britanie si Romania. Artista a fost incantata sa revada atatia fani si s-a bucurat de cadourile pe care le-a primit de la ei. Dupa desfasurarea intalnirii cu fanii, Ruslana si staff-ul ei au intrat in cladirea primariei din Anvers (construita in secolul 16) pentru a acorda interviuri pentru site-ul oficial al concursului Eurovision (eurovision.tv), dar si pentru esctoday.com, oikotimes.com, eurosong.be si thetopofmusic.be.

In ciuda ploii, piata Grote Mark din centrul istoric al orasului Anvers, a fost asaltata de cateva mii de spectatori. Recitalul Ruslanei a fost dechis de piesa “Wild Dances” care a fost un adevarat smash hit in Belgia, fiind situata pe pozitia 1 in clasamentul national al vanzarilor pentru nu mai putin de 10 saptamani consecutive. Pentru piesa “Dance with the Wolves” – care de asemenea s-a bucurat de mare succes in Belgia – artista a invatat publicul celebrul sau element din cadrul OGO SHOW, sunetul lupului. Ruslana a interpretat si piesa “Arkan” inspirata din jocul popular romanesc arcan. Nu au lipsit nici piesele “Heart on Fire” si “Play, Musician!” si de pe noul album “ShaLaLa” si “Yablo4ko”.

Noul single “This is Euphoria” a fost compus de Ruslana in colaborare cu Stefan Orn din Suedia, ambii castigatori ai concursului Eurovision in calitate de compozitori – Ruslana in 2004 pentru Ucraina si Stefan Orn in 2011 pentru Azerbaidjan. Noul single poate fi achizitionat de pe iTunes!

See Also

Material realizat cu sprijinul lui Alexandru Busa, editor la Esctoday.com.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top