Now Reading
Marius Nedelcu: “Nu caut femeia ideala asa cum nici eu nu sunt barbatul ideal”

Marius Nedelcu: “Nu caut femeia ideala asa cum nici eu nu sunt barbatul ideal”

Marius Nedelcu_003

Marius Nedelcu revine cu o noua imagine si o noua atitudine! Artistul a pregatit o noua sedinta foto inspirata din 007 – James Bond, un videoclip si o piesa despre felul in care vede dragostea dupa relatiile pe care le-a avut.

Zilele trecute, Marius a revenit in Romania pentru a filma un nou videoclip cu regizorul Anthony Icuagu pentru “Love u” o piesa ce vorbeste despre “incapacitatea unor oameni de a spune „te iubesc”. Aceasta melodie nu este single si nu mi-am propus sa ajung number one cu ea. Este mai degraba dorinta mea de a comunica ceva, de a exprima o opinie despre un subiect des intalnit (handicapul exprimarii sentimentelor) si oportunitatea de a povesti in versuri, pe muzica, o alta experienta personala.”, a declarat solistul.

Marius Nedelcu_009

See Also

Marius si-a dedicat timpul si pentru un interviu pentru ceascadecultura.ro in care a spus ca: “Atunci cand te indragostesti nu cred ca sentimentul are legatura cu 90-60-90. Care barbat se intalneste cu o femeie si scoate centimetrul din geanta sa o masoare la prima intalnire?! Oricum in niciun caz nu caut femeia ideala asa cum nici eu nu sunt barbatul ideal.”

Piesa “Love u” va fi lansata impreuna cu videoclipul in doua saptamani. Pana atunci, asteptam reactii in legatura cu noua imagine!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top