Now Reading
PLAJA ADOLESCENTILOR ARE PREMIERA LA DISNEY CHANNEL PE 21 SEPTEMBRIE

PLAJA ADOLESCENTILOR ARE PREMIERA LA DISNEY CHANNEL PE 21 SEPTEMBRIE

GRACE PHIPPS, GARRETT CLAYTON, MAIA MITCHELL, ROSS LYNCH

Disney Channel anunta premiera mult asteptatului film “Plaja Adolescentilor”, o interpretare moderna a unei povesti clasice cu petreceri pe plaja, sambata, 21 septembrie, la 9:30.

Filmul ii are in rolurile principale pe Ross Lynch (actor in Austin & Ally si component al trupei holywoodiene R5) in rolul lui Brady si Maia Mitchell (cunoscuta din serialul The Fosters, o productie ABC Family) in rolul lui Mack, doi surferi care se lasa purtati de ultimul val al verii, in mod misterios, intr-un film clasic cu petreceri pe plaja, numit “Wet Side Story”. Acolo domina o rivalitate intre motociclisti si surferi pentru preluarea controlului asupra petrecerilor de pe plaja. Acum Brady si Mack trebuie sa incerce sa se intoarca in prezent, dar vietile lor s-ar putea schimba pentru totdeauna cand, in mod necugetat, ei modifica firul pove?tii de dragoste al filmului atunci cand liderul chipes, surferul Tabacarul, se indragosteste de Mack, in timp ce motociclista Lela tanjeste dupa Brady. Scenaristii filmului sunt Vince Marcello & Mark Landry (“Zombie Prom”) si Robert Horn (“Minunata aventura a lui Sharpay”). Filmul este regizat de Jeffrey Hornaday nominalizat la premiile DGA (“Tocilarul fermecator”, coregraf pentru “A Chorus Line,” “Flashdance”) si care a facut echipa cu Chris Scott pentru productiile “Lemonade Mouth,” “Step Up 4,” “So You Think You Can Dance”.

DSC_7417a

See Also

DSC_7229a

Aseara, peste 150 de copii si vedete din Romania au vizionat in avanpremiera filmul si au intrat in atmosfera celei mai tari veri, in compania lui Andrei Leonte, castigator X Factor si Loredana Ciobotaru de la Vocea Romaniei. Participantii la eveniment au cantat, au dansat si vor aparea intr-un promo la Disney Channel in luna septembrie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top