Now Reading
RADU VALCAN– SPECIAL GUEST STAR IN NOUL CLIP DJ PROJECT & ADELA POPESCU: “FARA TINE”

RADU VALCAN– SPECIAL GUEST STAR IN NOUL CLIP DJ PROJECT & ADELA POPESCU: “FARA TINE”

5_resize

Dj Project & Adela Popescu au lansat videoclipul piesei “Fara tine”, un videoclip incendiar, foarte alert, plin de pasiune, filmat pe malul Marii Negre, la care au participat 6000 de persoane si care spune doua povesti de dragoste cu ajutorul unui oaspete surpriza: Radu Valcan.

A venit momentul pe care il asteptam demult, lansarea clipului piesei Fara tine! Veti vedea doua povesti in paralel, eu si Radu interpretam pe rand doi tineri indragostiti care se duc la mare, cu rucsacul in spate, fac autostopul si pana la urma ajung pe litoral cu trenul si decid sa ramana pe plaja cu cortul.
Iar in a doua poveste, ne jucam propriile roluri, suntem Adela si Radu, in drum spre unul din concertele pe care le-am avut vara aceasta cu Dj Project la Costinesti
”, povesteste Adela Popescu.

Am filmat 26 de ore, asta pentru ca am vrut sa prindem rasaritul, doar ca am intampinat mici probleme, caci a inceput ploaia exact in zori, astfel ca am stabilit sa mergem mai departe cu filmarile si sa asteptam rasaritul din ziua urmatoare. Am fost foarte incantat de propunerea de a juca in noul lor clip, sunt prieten cu Dj Maxx si Dj Gino si suntem cu totii foarte incantati de rezultat, de-abia asteptam sa se lanseze”, povesteste Radu Valcan.
“Am filmat cu regizorul Florin Botea, in multe locuri din Costinesti, pornind de la discoteca unde am folosit multe elemente pirotehnice, pe strazi, pe plaja, la hotel, ritmul este foarte alert, iar povestile spuse in clipul piesei “Fara tine” sunt foarte frumoase
”, spune Dj Maxx.

See Also

Am anuntat pe paginile noastre de Facebook ca asteptam cat mai multi fani la concertul pe care il aveam in acea zi. Toata acea atmosfera incendiara, absolut extraordinara a aparut apoi in clip. Acum, suntem onorati, caci putem spune ca la filmarile pentru noul clip au participat aproape 6000 de oameni”, adauga Dj Gino Manzotti.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top