Now Reading
Videoclip: Marius Nedelcu – “Love u 2”

Videoclip: Marius Nedelcu – “Love u 2”

Marius - Love U 2

Marius Nedelcu lanseaza cel mai personal videoclip de pana acum. “Love U 2” aduce atat versurile cat si visual-ul care descriu perfect una din dezamagirile in dragoste din trecut.

Nu a fost deloc greu sa scriu aceasta melodie pentru ca am trecut prin niste momente in care am fost trist, dezamagit insa am invatat ca trebuie sa ma ridic si sa raman puternic. Am invatat ca e dureros sa spui TE IUBESC si sa nu primesti acelasi raspuns. Mi-am dat seama de lucrurile astea in timp ce compuneam noua piesa“, a declarat artistul despre piesa pe care a pregatit-o la finalul verii pentru fanii de pe pagina de Facebook.

Desi a fost ceva natural sa compuna “Love U 2”, solistul declara ca videoclipul a fost o experienta neobisnuita. “Am scris scenariul clipului impreuna cu regizorul Anthony Icuagu care m-a ajutat sa recreez atmosfera prin care in am trecut in relatia esuata. A fost ciudat sa “joc” rolul omului deceptionat deoarece am trecut deja prin starile alea si a trebuit sa le retraiesc din nou, intr-un fel.”

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top