Acum citește
Noul album One Direction – Midnight Memories

Noul album One Direction – Midnight Memories

midnigh-memories-620x350

 

Urmatorul album a celor de la One Direction, dupa Up all Night si Take Me Home, se numeste Midnight Memories.

Boybad-ul a anuntat de ceva vreme ca urmeaza sa scoata un nou album insa pana ieri nimeni nu a stiut data sau titlul albumului. Iata ca acum avem ambele informatii pe care le impartim cu voi si binenteles fani 1D: albumul va iesi, oficial, pe data de 25 noiembrie 2013.

Anuntul a fost facut pe Instagram chiar ieri. Pre-order va fi disponibil de maine, luni 9 septembrie, cu doua luni inainte de lansarea albumului. Interesant.

Danny Jones de la McFly a confirmat ca a lucrat cu trupa pentru noul lor album.

Vezi și

Sunt fericit ca au venit la noi pentru ca suntem capabili sa le dam muzica buna! Au avut foarte multe piese bune si suntem onorati ca facem parte din acest nou material discografic. Pentru noi nu este important sa facem bani…ceea ce conteaza este sadisfactia in a face muzica si ca putem sa o dam baietiilor de la One Direction.

Dupa ce albumul va iesi, care va fi posticipat de un single despre care inca nu stim nimic, trupa va continua turul mondian Where We Are.

Weekend-ul trecut in America a iesit filmul This is Us care a reusit sa ajunga in top-ul incasarilor cu circa 17 milioane de dolari la sfarsit de saptamana.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus